obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Wat is er mogelijk met het modem en hoe doe je het? Hoe kom je in het configuratiescherm? Heeft deze router wireless? Waar vind je wat in de schermen? Kun je nog extra dingen instellen, bijv. via telnet? Zijn er problemen bekend met dit modem? en hoe los je ze op?
 Onderwerp afdrukken
Problemen Thomson TG712 en Torrents
eNdEmiOn
En werkt het nog steeds?
 
DMDTagz
Like a charm. Het is mij iig duidelijk dat het een firmwareprobleem is.

Ik had alleen een klein probleempje met Pro Evolution Soccer 2010 online te spelen op de PS3. Maar ook dat heb ik gefixt. Dus nu is het gewoon opgelost en heb ik internet. Ik zou maar naar Online bellen. Wink
Gewijzigd door DMDTagz op 30 november 2009, 03:41
 
eNdEmiOn
Zoals wel te verwachten was als je alle problemen op forums zoals tweakers en deze leest mbt online. Zit men dus weer moeilijk te doen. Ik wou dat die lui die voor online werken eens via het principe hoe kan ik helpen ipv hoe kan ik het zo lastig mogelijk maken naar hun werk gingen.

Als dit zo doorgaat met al die onzin die ze je toeschuiven zit er niks anders op dan zaken te gaan ontbinden.
 
eNdEmiOn
Nog even een update. De 3e modem heeft het best aardig gedaan na in eerste instantie het apparaat 24u niet bloot te stellen aan torrent verkeer. Dit was met firmware versie 8.2.2.5, heb verder niet meer gekeken of dat een upgate firmware betrof of al op de modem stond.

Een paar weken terug firmware weer geupdate (terwijl ik toch echt heel vaak gevraagd had om het uit te zetten). Nu met versie 8.2.4.B (Beta?) is het haast onmogelijk om gewoon een beetje te surfen en torrents actief te hebben zelfs als de upload en dl bandbreedte voor maar 50% gebruikt worden. Waarschijnlijk hebben ze in de modem zelf nu het aantal half opens beperkt ofzo.

Echt een ramp met Online of eerder Offline. Volgende week ofzo maar alvast het abbo gaan opzeggen zodat ik dat ook niet per ongeluk vergeet ofzo ter zijner tijd.

...

Ondertussen maar weer eens de modem gereset (op aanraden van online). Irritant alle instellingen weer weg en dat gaat ook zo eenvoudig en overzichtelijk poortjes forwarden bv (sarcasme). Het gaat nu wel beter met de verbinding echter nog steeds dat soms ergens tussen de 20-60 sec gok ik de verbinding helemaal weg is (browser side).

...

Dat wegvallen vd verbinding heeft misschien iets te maken met de slechte DNS servers van online zelf. Heb nu een andere externe DNS server ingesteld welke zo te zien wel goed werkt. Maar het is nog een beetje te vroeg om helemaal zeker ervan te zijn.
Gewijzigd door eNdEmiOn op 29 maart 2010, 16:52
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Problemen Thomson TG712 en Torrents', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Problemen met GeForce Now (Cloud gaming) Helpdesk : 4 19 sep 2020
Na opzeggen van Online beginnen de problemen pas. Klacht over Online : 8 16 mei 2018
Problemen na Upgrade Algemeen : 19 11 dec 2017
problemen met Zyxel VMG8924 b10 Algemeen : 5 12 jun 2017
Problemen SIP-registratie Eigen modem configuratie en problemen : 15 13 dec 2016
Advertentie