obey-robots.txt
08 December 2016, 16:59
Navigatie
Ledenenquête
Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen?

Ja
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Ja 39% [89 stemmen]
39% [89 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Nee 61% [137 stemmen]
61% [137 stemmen]

Stemmen: 226
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 25 jun 2009

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Online Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Wat is er mogelijk met het modem en hoe doe je het? Hoe kom je in het configuratiescherm? Heeft deze router wireless? Waar vind je wat in de schermen? Kun je nog extra dingen instellen, bijv. via telnet? Zijn er problemen bekend met dit modem? en hoe los je ze op?
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

een gameserver opzetten?

Excellence
hallo,
ik zit hier onder draadloze livebox connectie en ik wil een soldier of fortune 2 server maken. ik heb de poorten van soldier of fortune 2 geopend die ik wil gebruiken (namelijk 20100 UPD en UTP).
Alleen als ik een server maak via sof2runner(een programma waarmee je een server maakt) dan moet ik mijn ip stellen. als ik ip geef van mijn modem 192.168.1.10 dan kunnen andere mensen niet er naartoe connecteren.
als ik mijn eigen ip (pc ip) geef dan kunnen mensen alsnog niet connecteren.
dus mijn vraag is, hoe moet ik het doen dat mensen er naartoe kunnen connecteren en dat de server in de serverlijst verschijnt?

Thnx
 
Wanabo
Je moet je internet ip opgeven dat begint met 85.x.x.x

Als je dat niet weet vraag het dan op via
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Excellence
Wanabo schreef:
Je moet je internet ip opgeven dat begint met 85.x.x.x

Als je dat niet weet vraag het dan op via
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2


als ik mijn server opzet en mijn ip adres geef dat begint met 85 (mijn PC ip) dan komen de mensen er ook niet :S
 
Wanabo
op de LB dan de juiste poort open zetten en het bijbehorende ip adres van de gameserver (via router dan ip adres van router opgeven en vervolgens weer poort open zetten naar juiste pc)

Nu moet het werken.
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Excellence
ok ik heb wat vooruitgang geboekt.
ik heb al mijn TCP ports van SOF II weggehaald (namelijk 20100)
en ik heb rond gekeken op een franse site en die zegt je dat UDP 20100 en UDP 20112 moet openen. dat heb ik gedaan en nu als ik een grc test doe dan staat die poort op stealth maarja de server is nou nog steeds NIET online...
 
Wanabo
Wat is het interne ip van je SOF server?
Dit moet 192.168.1.x zijn.

Nu open je die poort in de LB en geeft het interne ip van de sof server op. (ervan uitgaande dat je verder geen router gebruikt en de firewall op de server uit hebt gezet)

Test het nu nog eens! Met draaiende server software.

Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Excellence
poort staat al geopent in lb.....
wat is het interne ip?
Ip van je pc?

want ksnap deze laatste stap niet echt....
 
Richard
Als je windows XP hebt, doe dan het volgende op de pc waar je gameserver op draait:
start->uitvoeren en type daarin CMD en klik op OK.
Dan krijg je een command prompt, type daar het commando in:
ipconfig /all
Je krijgt dan een aantal gegevens te zien van je netwerkkaart.
Er staat 1 regel tussen genaamd ip adres met een cijferreeks ernaast, bijv. 192.168.1.10 en dat is dan je interne ip adres.

Greetings, Richard.
 
Excellence
thnx richard voor de duidelijkheid.
voor alle duidelijk heid:
Poorten 20100-20112 met ip 192.168.1.10 staan open op de LB
Ip van de server via sof2runner: 192.168.1.10 en poort 20100
als ik een server draai en ik ga de GRC test doen dan staat hij alsnog op stealth en ik zie de server niet in mijn serverlijst.
 
Wanabo
Staat de firewall wel uit? Het zou nu toch moeten werken!
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'een gameserver opzetten?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Gameserver draaien achter de 706 Speedtouch 706 configuratie en problemen 18 15 april 2009, 06:37
Home host gameserver niet bereikbaar Livebox meer apparaten aansluiten 17 23 augustus 2008, 21:46
HELP draadloosnetwerk opzetten Algemeen 5 27 juli 2008, 15:14
Ftpserver opzetten achter Livebox Livebox meer apparaten aansluiten 4 23 februari 2008, 22:00
netwerk opzetten Algemeen 3 06 februari 2008, 20:39
Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Tiger< 5 mins
| Wanabo02:13:19
| Huubke6804:19:33
| dutch flash05:17:50
| peukevreugd06:14:28
| Ronsworld17:53:19
| earlgrey7219:16:46
| Hans20:02:11
| Ano20:32:18
| dutch123:14:38
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 december 2016, 12:08
iemand weet welke firmware huawei hg665d op dit moment zit?

15 november 2016, 21:47
Online.nl=amateurs

05 november 2016, 16:44
Hallo allemaal, Vanaf 18 oktober heb ik geen verbinding meer. Bijna elke dag bellen met klantendienst, 5 a 6 keer emailen naar de klantenservice niets opgelost. Nog steeds geen verbinding dus geen

01 november 2016, 19:42
in helmond dezelfde storing

27 oktober 2016, 23:15
@ MGuitink Om weer in het modem te komen, eerst restten via het verzonken knopje aan de zijkant van het modem.