obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Vermeld afstand tot telefooncentrale en post je ADSL statistieken. Configuratiescherm, Geavanceerd, Statistieken, ADSL statistieken.
 Onderwerp afdrukken
Snelheidupgrade
Downstream
KPN 40/3 voor 65 euro.
De standaard staat er niet bij maar ik neem aan VDSL(2)
[url=]KPN (click)[/url]

Dus Tele2 30 euro. KPN 65 euro
Gewijzigd door Downstream op 23 juli 2010, 15:22
 
Downstream
Online en Huawei bouwen DSL netwerk
Amsterdam, 27 mei 2010 - Internetprovider Online en Huawei Technologies (Netherlands) B.V. hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van een nieuw DSL netwerk in Nederland. Dit netwerk stelt Online in staat haar klanten nog betere internetkwaliteit en, op basis van VDSL, hogere down- en uploadsnelheden tot 50 Mbit/s te bieden.

Marco Wassink, Director IT & Network van Online: ”Het internet wordt steeds intensiever gebruikt voor bijvoorbeeld gamen en het delen van zware bestanden als video’s. De consument heeft daarom veel behoefte aan internet met hoge snelheden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven genieten van alle voordelen van het internet en daarom investeert Online in de bouw van een nieuw DSL netwerk. Dit netwerkt stelt ons in staat om, op basis van VDSL, hogere snelheden te kunnen bieden. Huawei is een zeer geschikte partner om dit netwerk voor ons te bouwen. Zij zijn hierin zeer ervaren en bieden een uitstekende technologie.”

De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe DSL netwerk zijn inmiddels gestart en in het tweede deel van dit jaar verwacht Online VDSL aan haar klanten te kunnen leveren.

Huawei is van mening dat, na vele jaren van succesvolle VDSL implementaties wereldwijd, zij Online’s marketingstrategie om snelle en innovatieve nieuwe diensten aan haar klanten te kunnen leveren, kunnen ondersteunen. Dit contract is een volgende stap in de samenwerking tussen Online en Huawei. Huawei zal intensief met Online samenwerken om hun zakelijke doelstellingen te kunnen realiseren.

Over Online
Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Het bedrijf, een dochteronderneming van T-Mobile Netherlands en eerder opererend onder de naam Orange, biedt een breed scala aan internet-, telefoon- en televisiediensten voor de particuliere markt. In de afgelopen ruim 15 jaar heeft de organisatie veel expertise opgebouwd in de Nederlandse internetbranche. Online geeft met ongeveer 250 werknemers zo’n 300.000 huishoudens op eenvoudige wijze veilig toegang tot internet, vaste telefonie en televisie.

Over Huawei
Huawei is een internationaal toonaangevende ‘Telecom Solutions Provider’ met meer dan 90.000 werknemers wereldwijd. Door de voortdurende klantgerichte innovatie, biedt Huawei end-to-end voordelen in Telecom Network Infrastructure, Application & software, professionele diensten en apparaten. Met een bijzondere sterkte in wireline, wifi en IP-technologieën, heeft Huawei een leidende positie verkregen in het All-IP-convergence age. Deproducten en oplossingen van Huawei wordeningezet in meer dan 100 landen en hebben 45 van 's werelds top 50 Telecom operators, en tevens een derde van de wereldbevolking, geholpen.


http://www.online.nl/?id=666
 
Downstream
http://www.xs4all.nl/consument/internet/basic.php#specificaties

40/3 voor 55 euro.
Aangezien xs4all altijd de duurste is ben ik hoopvol wat betreft de Online prijzen.



 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Snelheidupgrade', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Advertentie