obey-robots.txt
06 December 2016, 13:05
Navigatie
Ledenenquête
Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen?

Ja
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Ja 40% [89 stemmen]
40% [89 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Nee 60% [136 stemmen]
60% [136 stemmen]

Stemmen: 225
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 25 jun 2009

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Online Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Chat box?

Wanabo
Is er behoefte aan een chatbox?

De shoutbox voorziet wel deels in de functies van een chatbox.

De chatbox lijkt mij geschikt voor;

- gezellig babbelen voor leden onderling.
- "live" een lid helpen met een probleem.

Ik heb Flashchat op het oog. Leden van Forum Wanadoo kunnen met hun bestaande inlog gegevens ook gebruik maken van dit chat script.
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Suug
Goed idee, werkt sneller voor iedereen.
 
mischa
Lijkt mij ook wel wat.
Livebox + telefonie /SMC modemrouter + WIFI als switch en accesspoint in gebruik / 16 poorts 100Mbit switch / AMD AThlon 2800+ + 2GB + 200GB SATA + ATI X800
 
Wanabo
Vanavond Flashchat geinstalleerd, maar helaas werkt het na het inloggen niet meer. Zoek nog naar andere chat scripts. Mogelijk is dit een probleem van de huidige server software. Probeer Flashchat nogmaals als ik overgestapt ben naar Xampp.
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
apaard
suc6
apaard
 
Wanabo
Dank je apaardWink
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Puma
Dutchnova (bittorrent tracker) maakt gebruik van mIRC, is dat niet wat?
ik was daar een helpdesk medewerker en moet zeggen dat het goed werkt!
we gebruiken het nu gewoon om onderling contact te houden.
Gewijzigd door Puma op 27 maart 2006, 02:21
 
Wanabo
Waar kan ik daar een php script voor vinden?
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Puma
uhh. ik weet 0.0% van programmeren dus ik kan je daarbij niet helpen helaas.
 
Saskaloroh
Ik heb hier nog ergens een script liggen voor javachat, misschien ook een optie?
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Chat box?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| earlgrey72< 5 mins
| Wanabo00:15:17
| Tiger02:56:28
| dutch flash03:13:56
| Ano03:21:19
| RichieB04:51:32
| funkyduck05:01:46
| frankvdz12:56:33
| Hans13:17:21
| mountainmaster14:10:06
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

15 november 2016, 21:47
Online.nl=amateurs

05 november 2016, 16:44
Hallo allemaal, Vanaf 18 oktober heb ik geen verbinding meer. Bijna elke dag bellen met klantendienst, 5 a 6 keer emailen naar de klantenservice niets opgelost. Nog steeds geen verbinding dus geen

01 november 2016, 19:42
in helmond dezelfde storing

27 oktober 2016, 23:15
@ MGuitink Om weer in het modem te komen, eerst restten via het verzonken knopje aan de zijkant van het modem.

27 oktober 2016, 13:39
Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn huawei hg655d opnieuw instellen?