obey-robots.txt
04 December 2016, 23:24
Navigatie
Ledenenquête
Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen?

Ja
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Ja 40% [89 stemmen]
40% [89 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Nee 60% [136 stemmen]
60% [136 stemmen]

Stemmen: 225
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 25 jun 2009

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Online Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Vermeld afstand tot telefooncentrale en post je ADSL statistieken. Configuratiescherm, Geavanceerd, Statistieken, ADSL statistieken.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

307m van centrale. maar haal maar 6mbit/s terwijl het 20mbit/s zou kunnen zijn?

atrois
HAllo,

Ik heb sinds gisteren family pakket, echter haal ik volgens speedtest maar

Download
746.6 KByte/sec
(=5973 kbps)
Upload
80.2 KByte/sec
(=642 kbps)

Waar kan dit aan liggen? Zit kabel van 1,5 meter tot isra tussen. En gewoon 10/100mbit netwerk kaart.

en dit is de software van de livebox;
Software versie 3202WNLB_222022

Kan iemand me de juiste kant op helpen?
Gewijzigd door atrois op 30 november 2006, 16:14
 
Richard
Bij speedtest moet je niet kijken da's niet accuraat voor 20mbit.
Kijk eens op www.eweka.nl en klik daar op "ons netwerk".
Onderaan die pagina staat een 100mbit bestand wat je kunt downloaden, kijk eens welke snelheid je dan haalt.

Greetings, Richard.
 
atrois
DAn kom ik om 1,05MB/s
Zou toch 2keer zo snel moeten kunnen?
 
Lizard
Op welke waardes is je livebox ingetrained?
Staat je netwerkkaart misschien op 10 mbit?
TCP optimizer al geprobeerd?
 
Richard
Zou toch 2keer zo snel moeten kunnen?

Nja hoeft niet perse, ligt ook aan de kwaliteit van de kabels etc. maar 1,9mb zou je zeker moeten halen.

Staat bij jou ook ADSL standaard op G992_5_A ?
Verder kan ik alleen verwijzen naar de tips van Lizard.
Greetings, Richard.
 
Wanabo
Als de LB zich intraint op 20 Megabit betekent dit nog niet dat je met die snelheid kan downloaden.

- de 'tegenpartij' moet net zo snel kunnen uploaden
- capaciteitsproblemen in de centrale (Orange)
- overboeking
- kwaliteit koperlijn
- knijpen door Orange

Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
atrois
Status ADSL-lijn Verbonden
ADSL standaard G992_5_A
Upstream 1024 Kb
DownStream 20468 Kb
Afname Dichtbij : 8.1 (dB)
Ver weg : 0.9 (dB)
SNR-marge Dichtbij : 8 (dB)
Ver weg : 15 (dB)
HEC-teller 1100
Firmware 0xe200314
ES-teller van 15 min 0
CRC-fouten 69
ES-teller van 1 dag 0

Netwerkkaart staat gewoon op 100mbit
TCP optimizer al geprobeerd scheelde wel iets

De versie van de firmware kan het daar nog aan liggen?

Edit Wanabo, smileys uitgezet!
Gewijzigd door Wanabo op 01 december 2006, 15:51
 
Wanabo
De nieuwere firmwares zijn volgens de berichten trager. Het zit denk ik meer in de oorzaken die ik een post eerder genoemd heb.

Kijk ook in de FAQ, daar staan ook wat verwijzingen naar 100 Megabyte bestanden op snelle servers.
http://online.gebruikers.eu/faq.php?cat_id=1
Wanabo - Wanadoo abonnee

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Lizard
Als die netwerkkaart een goedkope realtek is, kan dat ook nog van invloed zijn op de performance.
 
Richard
- de 'tegenpartij' moet net zo snel kunnen uploaden

Hier heb je bij die 100mbit download bij Eweka zo goed als geen last van, dus vermoedelijk ligt het probleem aan een of meer van de andere door Wanabo genoemde mogelijkheden.

Andere mogelijkheden, trage pc, veroorzaakt door bijv. spyware, virus of trojans, te hoog cpu gebruik door andere residente programma's etc.
Maar het blijft natuurlijk erg jammer dat als je zo hoog ingetraind zit dat je dan die snelheid niet haalt.

Het kan inderdaad ook nog je netwerkkaart zijn, maar dat ligt er maar aan, heb er boven ook een Realtek bij zitten en die jaagt toch 1,9mb er doorheen zonder probs. Moet je een beetje mee boffen ook.

Greetings, Richard.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '307m van centrale. maar haal maar 6mbit/s terwijl het 20mbit/s zou kunnen zijn?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
In-game kan ik anderen zien bewegen maar zelf kan ik dat soms niet Storing 4 14 oktober 2016, 20:40
Zijn de klachten bij online minder bij vdsl? Algemeen 8 27 december 2015, 13:13
Zyxel vmg8324-B10a Oranje dsl lampje brand moet dat niet groen zijn?? Helpdesk 18 24 augustus 2015, 11:31
Slechte ontvangst Wifi met Fritzbox 7360Hoe zijn jouw ervaringen inmiddels Lutz? Huawei configuratie en problemen 3 31 mei 2015, 18:51
Maar 3 Mbps ??? Snelheid 41 30 maart 2015, 20:29
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Johan400:30:32
| frankvdz00:34:21
| ronald schuit01:07:24
| Wanabo03:13:47
| dutch flash03:18:23
| RichieB03:49:36
| Roroko05:04:19
| Hans06:57:19
| Lutz07:55:14
| Sambala10:02:38
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

15 november 2016, 21:47
Online.nl=amateurs

05 november 2016, 16:44
Hallo allemaal, Vanaf 18 oktober heb ik geen verbinding meer. Bijna elke dag bellen met klantendienst, 5 a 6 keer emailen naar de klantenservice niets opgelost. Nog steeds geen verbinding dus geen

01 november 2016, 19:42
in helmond dezelfde storing

27 oktober 2016, 23:15
@ MGuitink Om weer in het modem te komen, eerst restten via het verzonken knopje aan de zijkant van het modem.

27 oktober 2016, 13:39
Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn huawei hg655d opnieuw instellen?