obey-robots.txt
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
ZyXEL VMG8324-B10A het werkt niet / LED's branden
pawelko
Welkom!.
Wanneer ik de modem aanzet, lichten alleen de LED's op.
De computer detecteert een LAN-verbinding, maar ik kan 192.168.1.1 niet invoeren (site niet bereikbaar).
Ik vraag om hulp.

da53199d3f6a52a2med
 
data-full-width-responsive="true">
Tiger
Al eens geprobeerd om de modem te resetten en kijken of hij het daarna wel doet.
 
jms319
Hallo Pawelko,

Heb je dit probleem inmiddels op kunnen lossen en zo ja, hoe heb je dat gedaan? Dat is handig om te weten voor andere forumbezoekers die toevallig hetzelfde probleem tegenkomen als jij hebt/had!

Heb je na een modem reset (die je vast al hebt gedaan) inmiddels al kunnen inloggen op de modem (liefst via vaste LAN-verbinding)? Een verbinding proberen met LAN-kabel heeft de voorkeur in dit soort gevallen boven een WIFI-verbinding.

Op jouw foto is iets geks. Je hebt geen internetverbinding zo te zien maar het lijkt of je telefonie wel werkt. Lijkt mij heel vreemd. Misschien is je modem defect. Ik zou zeker even contact opnemen met de helpdesk van Online mocht je dat nog niet hebben gedaan.

Succes,

jms319
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'ZyXEL VMG8324-B10A het werkt niet / LED's branden', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Port forwarding werkt niet meer, firmware update? Zyxel configuratie en problemen : 5 09 jul 2019
Zyxel VMG8324-B10A Glasvezel configuratie Online.nl voor Internet,TV en Telefoon Zyxel configuratie en problemen : 28 27 mei 2019
Zyxel modem herstart regelmatig. Zyxel configuratie en problemen : 6 11 mrt 2019
Portforwarding VMG8324-B10A Zyxel configuratie en problemen : 55 01 mrt 2019
Waarschuwing firmware update ZyXEL VMG8324-B10A! Zyxel configuratie en problemen : 52 19 jan 2019