obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Internet valt uit met klik?
harlekein
Ik heb hier ook last van en wordt er knettergek van. Ik heb al 3 keer een nieuwe modem gekregen, een paar keer hebben ze op de centrale wat gedaan, maar na 2-3 maanden komt het probleem weer terug.

Mijn situatie is gelijk aan die van topicstarter. Ik woon in een flat en het ISRA punt bestaat niet in mijn woning. Waar dit wel zit? Geen flauw idee. Ik heb gewoon een telefoonstekker aansluiting in mijn woonkamer. Meer niet.

De laatste keer kwam er een monteur langs die de draadjes heeft vastgemaakt. Toen ging het weer een periode goed en nu valt het weer meerdere keren per dag uit. Eergisteren heb ik zelf het contact opengemaakt. Draadjes opnieuw losgeschroefd en weer goed vastgemaakt en toen is het twee dagen goed gegaan. Maar nu dus weer: Een harde klik en weg verbinding.

Ik vermoed dat het komt omdat er te veel 'load' over hetzelfde punt gaat, binnen het gebouw. Google maar eens op 'klapperlijn adsl'. Dat is hetzelfde symptoom.
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Internet valt uit met klik?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Fritzbox 7390 valt steeds weg Eigen modem configuratie en problemen : 8 03 aug 2019
Overgestapt maar nog geen internet en tv Opleveringsproblemen : 8 04 jul 2019
Zyxel VMG8324-B10A Glasvezel configuratie Online.nl voor Internet,TV en Telefoon Zyxel configuratie en problemen : 28 27 mei 2019
Modem in Bridge mode voor internet en TV Zyxel meer apparaten aansluiten : 3 05 mei 2019
internet valt weg Storing : 2 27 jan 2019
Advertentie
data-full-width-responsive="true">