obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Plotseling hoge ping
Tastymuisje
Ik heb nu in WOT weer een constante ping van 700- 900 Frown
 
tr1p
Ik wacht nog op antwoord van online het blijft angstvallig stil......... DAarnaast heb ik op League of Legends forum nog een topic gevonden vol met mensen van online.nl met dezelfde problemen zie: http://forums.euw.leagueoflegends.com...091&page=9
 
Alistaire
Heeft online nog wat laten weten? Ik heb al een week of 2 hetzelfde probleem met LoL and WoW. Ga toch maar eens bellen, want online heeft er weer lekker schijt aan. Al de derde keer in 5 maanden dat ik problemen met ze hebt. Zo snel mogelijk overstappen dus.
 
svdoerga
Ik heb exact het zelfde probleem, constant 1000+ ping bij alle Blizzard games. Heb een ticket bij Blizzard ingeschoten, zij geven aan dat ik voor de oplossing van het probleem bij mijn ISP, dus Online moet zijn. Heb net gebeld met Online en zij geven aan dat Blizzard het moet oplossen. Kreeg te horen dat ze dit probleem wel kennen, maar dat ze van nog meer klanten moeten horen dat dit mis gaat voordat ze een onderzoek met Blizzard beginnen om te kijken hoe ze het oplossen. Dus als je dit probleem hebt, vooral bellen met Online!

Ik baal hier wel stevig van, kan nu allen met WTFast online gamen, overstappen naar een andere provider is voor mij geen optie, heb net een 2-jarig contract afgesloten, 50 Mbit voor 30 euro. Daarvoor ook al een aantal jaren bij online gezeten met 20 Mbit, maar nooit problemen gehad. Met WTFast heb ik wel een normale ping, maar de trial versie duurt maar 30 dagen, daarna ben ik niet van plan om 6 dollar per maand te betalen voor een normale ping, iets waar mijn provider voor moet zorgen. Dus ik hoop dat het snel opgelost wordt!
 
skaatje

Quote

voordat ze een onderzoek met Blizzard beginnen om te kijken hoe ze het oplossen


Als het alleen met Blizzard te maken zou hebben, zou dat misschien iets helpen. Maar zoals je in dit topic kunt zien, het gaat ook om LoL (Riot) en WoT (WarGaming) en andere spellen / fabrikanten. Dus alleen met Blizzard komen zij er vast ook niet uit.

Het lijkt mij veel aannemelijker dat het om een bepaalde poort of protocol gaat, die Online verkeerd routeert. Als het namelijk met WTFast wel werkt is het enige dat anders gaat, de routering van je game. Hij stuurt je via een andere (de snelste) weg naar de server waar je op speelt.

Alleen Online zelf kan dit dus oplossen en ik hoop dat dit binnen de 30 trial dagen van WTFast gaat, maar heb er een hard hoofd in dat er ook maar iets gaat gebeuren voor die tijd.
 
Donjes
Hoe speel je Hearthstone (Blizzard) met WTFast? Ik krijg het maar niet voor elkaar.
 
A2B
Ik heb hetzelfde probleem met een huisgenoot die ook LoL speelt.
Sinds vorige week dinsdag 700 ping.

Wat soms kan helpen is de client helemaal opnieuw opstarten, heeft zover echter 1x geholpen. Ook is het raar dat ik er geen last van heb in Co-op vs AI of Custom games waar ik dan alleen tegen een bot speel.

Ik zal nu eerst WTFAST proberen en hopelijk komt er snel een oplossing en anders inderdaad maar overstappen naar een andere provider Smile.
Gelukkig thuisthuis al van Online af.
 
sandero
Goededag ik ben een mede gamer en heb ook last van dezelfde lagg ik ben er met dank van een paar klasgenoten achter gekomen dat dit waarschijnlijk komt door de dns server van Online als je deze bijvoorbeeld instelt in de modem naar (bijv. google) 8.8.8.8 en secundair 8.8.4.4 kan je het tijdelijk oplossen maar eigenlijk moet dit opgelost worden door het serverbeheer van Online hopelijk hebben jullie hier wat aan veel succes en mocht je ooit een potje lol mee willen doen of bedanken als dit issue's oplost stuur maar een berichtje Smile
Vriendelijke groet van deze ICT'er in opleiding
 
TijeBoven
Hallo mede-klachters,

Ik heb ook precies hetzelfde, ik heb even alle berichten gelezen en alle problemen komen overeen met mijn internet verbinding.

Is er nog enig nieuws? Ik ben wel erg benieuwd namelijk.

Groeten,

Tije
 
dwergman25
Hetzelfde probleem hier..

Ik heb een Draytek 2820n Modem. Ik heb nog geen contact opgenomen met online.nl ik zal vanavond is bellen.

Met het programma WTFast kun je inderdaad wel normaal gamen, het is weliswaar een tijdelijke oplossing omdat dit maar een maand gratis is.

Edit: Bij mij werkt het veranderen van de DNS in de modem niet. Ping blijft hetzelfde
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Plotseling hoge ping', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Blizzard servers Online.nl 150ms ping Storing : 4 20 aug 2017
Hoge ping Storing : 10 15 jun 2016
Hooge Ping, Latency - wat te doen? Huawei configuratie en problemen : 22 11 apr 2016
Hoge ping huawei. Huawei configuratie en problemen : 4 05 okt 2015
Webmail werkt plotseling niet meer Storing : 4 04 jan 2015
Advertentie