obey-robots.txt
08 December 2016, 06:55
Navigatie
Ledenenquête
Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen?

Ja
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Ja 39% [89 stemmen]
39% [89 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Nee 61% [137 stemmen]
61% [137 stemmen]

Stemmen: 226
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 25 jun 2009

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Online Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Internet via veilige modus.

Bigpapa
Ik heb geen internet meer, maar in veilige modus wel.
Ik heb al de helpdesk gebeld, maar ja dan krijg je een er `e`en aan de lijn die via een briefje alles gaat vragen.
Ik heb windows 7 zonder Firewall(die heb ik gedeinstalleerd vanwege problemen)
en nog het intenet niet opkomen alleen in veilige modus.
Dit heb ik met alle computers in huis.
1 direct bedraad op de live box en 3 laptops draadloos in huis.
Netwerk onderling werkt perfect.
Ik heb ook gewoon telefoon via livebox, maar mijn download snelheid volgens gegevens livebox is maar 11347. Ik heb gevraagd voor een nieuwe adapter en die sturen ze nu op na lang aandringen.
En er staat nu ook de nieuwe software op de C zoals hun het noemen.
Wie heeft er een idee......................... Graag.
 
TCP_IP
hmm, apart probleem.
Er word dus iets ingeladen in Windows zodra je in "normale modus" gaat.

Eerst even uitsluiten of het aan je browser ligt, ik gok op Internet Explorer?

Installeer eens Firefox, Chrome of Safari vanuit veilige modus, herstart PC en ga naar normale modus. Werkt het dan wel?
Wellicht word er een invoegtoepassing geladen die ervoor zorgt dat je internet niet functioneert.
Transmission Control Protocol over Internet Protocol

Voor al je Windows en PC problemen kun je terecht op www.xpvista.nl !
 
Bigpapa
Ik heb gedaan wat je zegt, en nog geen internet.
Vindt het ook vreemd dat dit niet bij èèn comp is maar bij allemaal....
Als het er aan een lag dan hed ik ff nieuwe win erop gegooit, maar bij allemaal...
Ik gaat nog ff verder rommelen....
 
TCP_IP
Aha, en wat zijn de overeenkomsten tussen alle pc's?
o.a. qua firewall/antivirus.
Transmission Control Protocol over Internet Protocol

Voor al je Windows en PC problemen kun je terecht op www.xpvista.nl !
 
rrozema
Ik snap best dat ze je geen nieuwe adapter wilden sturen. Je internet doet het immers prima als je in veilige modus werkt, dat bewijst dat er niets mis is met je huidige adapter of je livebox, dus dat zijn onnodige kosten die ze nu voor je maken.

Zoals TCP_IP ook al aangeeft: je hebt hoogstwaarschijnlijk op al je pc's een stukje software staan dat nu de boel om zeep helpt. Dan gaat het waarschijnlijk om een firewall of een antivirus pakket. Wellicht heb je recent een oude versie verwijderd van je machines en er toen een andere op gezet? Ga voor jezelf eens na wat je recent hebt gewijzigd op je machines en kijk of daar misschien iets tussen zit dat je probleem veroorzaakt.

En als je nog niet gelooft dat het je eigen software is: vraag iemand eens om z'n laptop mee naar jouw huis te nemen en dan via jouw netwerk het internet op te gaan? Ik weet vrij zeker dat die laptop dan zonder problemen het internet op kan.
 
mesa57
Prima idee zo'n test met een laptop, maar dan alleen als alle andere PC's UIT staan. Voor je het weet zit je met dat virus wat internet dichtgooit.
 
Bigpapa
Ik heb een andere adapter erop gezet die kwa specificaties overeen kwam, en wat schetst mijn verbazing.
Het internet doe het gewoon weer op alle computers.
Wilde het zelf niet geloven, dus na 30 min toch de oude adapter er op gezet en weer het zelfde laken en pak.
Ik heb nu de het euvel gevonden en ligt dus toch aan de adapter.
Vraag me niet hoe wat en waar maar blijkt toch daar aan te liggen...

Bedankt voor jullie hulp...

O ja mijn download snelheid is gelijk weer naar de 18376 i.p.v. 11347. Scheelt wel ff een stuk....
 
TCP_IP
haha meen je niet Pfft?

Ik kan dit niet verklaren.

In ieder geval mooi dat het weer werkt !
Transmission Control Protocol over Internet Protocol

Voor al je Windows en PC problemen kun je terecht op www.xpvista.nl !
 
Bigpapa
Net als ik, ik sta ook voor een raadsel.
Zelf kon ik het ook niet verklaren maar het blijkt wel iets met een sterk signaal te maken heb dan...
Wist niet dat netwerk adapters daar ook op reageerde...
 
mesa57
Het is niet te verklaren waarom het in veilige modus wel werkt. Dat is bizar. Bij mij werkt trouwens internet in veilige modus helemaal niet.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Internet via veilige modus.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
sinds 25 nov 2016 09:00 nul komma niks internet meer, helemaal weg . . . Storing 9 27 november 2016, 20:36
Tijdelijke oplossing voor af en toe uitvallen van internet (DNS not found) Storing 8 25 november 2016, 18:23
halve dag na KPN migratie ineens geen internet meer Storing 3 24 november 2016, 12:06
FritzBox 7340 geen internet meer na upgrade wijkcentrale Eigen modem configuratie en problemen 3 21 november 2016, 19:56
Trage internet Snelheid 4 23 oktober 2016, 14:49
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| dutch flash06:19:14
| Ronsworld07:49:25
| earlgrey7209:12:52
| Hans09:58:17
| Wanabo10:13:49
| Ano10:28:24
| dutch113:10:44
| RichieB13:57:01
| Memooh18:43:58
| Tiger 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 december 2016, 12:08
iemand weet welke firmware huawei hg665d op dit moment zit?

15 november 2016, 21:47
Online.nl=amateurs

05 november 2016, 16:44
Hallo allemaal, Vanaf 18 oktober heb ik geen verbinding meer. Bijna elke dag bellen met klantendienst, 5 a 6 keer emailen naar de klantenservice niets opgelost. Nog steeds geen verbinding dus geen

01 november 2016, 19:42
in helmond dezelfde storing

27 oktober 2016, 23:15
@ MGuitink Om weer in het modem te komen, eerst restten via het verzonken knopje aan de zijkant van het modem.