obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Wederom problemen met online spellen
hanzol
als je in het forum kijkt welke modems geschikt zijn. staat het er niet bij, ook niet met de beste instellingen voor andere modems. Het is ook niet om te zeuren maar meer mensen gaan eerst zoeken, het is moeilijk te vinden zeg maar, zie het als een toevoeging Jij hebt zelf binnen 2 weken een andere kwaliteitsmodem aangekocht een fritzbox? ik had xs4all gebeld om eventueel het contract naar xs4all over te sluiten ivm dat zij de beste zouden zijn op internet gebied. online.nl was niet bereikbaar, op zondag blijf je een bandje horen met een muziekje een kwartier lang, zaterdag bel je is het te druk je drukt op 1 en ze bellen niet terug, er zou voor vandaag een belletje van een monteur zijn geweest maar tot nu toe heb ik geen belletje en ook gaan mailtje van ze mogen ontvangen, ze zijn wel bezig geweest zie ik er wordt ook continu ingelogd op afstand. maar nu nog verliest de modem zijn vdslverbinding. vdsl is sinds een jaar? op de markt? Ik ben een paar jaar eruit geweest he! vdsl is nieuw en dacht ook zeer zeker dat als je 1 van de beste modemmerken toendertijd koopt een (adsl2+M en hoger)dat die compatibel zou zijn. dus niet. laat anderen dus niet in diezelfde valkuil stappen plus ik hoorde van iemand dat de fritzbox een dhcp-bug heeft in de firmware, maar zelfs op adsl snelheid is de lijn knudde en lutz ik heb nooit beweerd dat jullie dat hebben geadviseerd. ik weet wel dat het een algemeen begrip is dat huawei knudde is. bij mij valt ie iig soms elk kwartier uit helemaal als ik hem belast met 1mb up.

de andere modem had ik al gekocht voordat ik support nogmaals had gebeld.
 
Tiger
Beste hanzol we moeten geen spijkers op laag water gaan zoeken dat heeft geen zin. Als ex installateur van ADSL zoals je zelf aangaf had je beter moeten weten ook al ben je er een paar jaar uit zoiets verleer je niet zeker als je voor Orange, Wanadoo en etc. hebt gewerkt. Als ik iets voor A wil hebben zoek ik daar na en wil ik wat voor B dan kijk ik daar voor.
En voor de goede gang van zaken zelf heb ik een paar jaar een Huawei modem en heb hier geen enkel probleem mee dus zo knudde is dat niet maar misschien komt dat omdat ik niet game voor de dingen die ik doe is hij perfect.
 
hanzol
de monteur van online is net langs geweest.
De kabel in de grond is ergens beschadigd online stuurt nu kpn aan om dit op te lossen het signaal komt te vuil de verdeelksast buiten binnen. Ik wordt weer gebeld voor een nieuwe afspraak.
 
hanzol
nadat de monteur langs was geweest heb ik online wer gebeld die zeiden dat kpn niets zou doen omdat de lijn gewoon goed is, nadat de monteur weg is gegaan is de lijn verslechterd. de volgende stap was de modem vervangen voor de zyxel om daarna kpn weer aan te sturen.

mijn voorgevoel is dat de kabels niet goed meer zijn daardoor teveel ruis ze willen niet gaan repareren omdat de kabels volgend jaar vervangen worden.

goed ik hou t gewoon bij de feiten als ik zelf online niet had gebeld was er geen aktie ondernomen. de modem zou binnen 2 werkdagen bij mij zijn. het is nu de 3e werkdag en wacht met smart op de modem. Als hij vandaag niet binnen is gekomen weer even bellen. Als het met de modem niet zou werken moest ik meteen bellen want de verbinding moest goed zijn als dat niet zo is moet het in orde gemaakt worden zei hij. de online monteur meette ruis op de lijn en knp niet.
 
I R Baboon
Kon de KPN monteur je lijn niet overzetten naar een reserve aderpaar?
Er zijn bijna altijd vrije aderparen over tussen de centrale en de straatkasten en je ISRA.
Juist om deze problemen op te vangen.
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
hanzol
Ik heb net weer met online gebeld waar de modem bleef. deze is niet verstuurd omdat men vond dat ik online ben dus het was opgelost. Weer en week verder toen ik dat hoorde dacht ik wat? dus dat zei ik ook met een lichte stemverheffing. hij gaf zelf toe dat de verbrekingen meer dan gemiddeld is dat t hoger dan 20 keer per dag is dus wat is dan opgelost. ik heb net weer world of warcraft opgestart eff kijken of het beter was geworden ik ben blij dat t op de stream te zien is. kpn is nu weer ingeschakeld die belt mij op en moet gewoon zorgen dat de lijn stabiel is. de modem wordt nu ook alsnog verstuurd hij heft dit ook met zijn supervisor besproken en vond t top dat ik nog zo rustig bleef. goed hij kan er niets aan doen en schelden daar heb je scheldlijnen voor. dit is iemand die mij probeert te helpen.

dus morgen wordt ik weer gebeld. Komt de KPN weer langs. een andere aderpaar heb ik ook al voorgesteld maar ik denk dat alle aderparen al toegewezen zijn. De kabel staat niet voor niets op t punt om te worden vervangen. ik zit in een drukbevolkte wijk.

goed zakeiijk gezien neem ik een service af en ze leveren niet. wat zou jij zeggen dat je een vrouw hebt maar ze slaap bij de buurman en niet met jou. dat zou je ook niet ok vinden denk ik. Ik heb een aanbieding van ziggo gehad zakelijke lijn 200mb down en 40 mb up ik zit nu echt heel hard erover na te denken om dat te nemen. Dit is niet stabiel ik kan er niets mee elke dag is een gevecht. films streamen kan niet, lopen vast, gamen kan niet nu zelf mn wifi die vastoopt. mensen die van een afstand mijn router herstarten. ik geef ze nog een kans maar eigenlijk ben ik er wel een klein beetje klaar mee ook al wordt er hard aan gewerkt. Ik heb nooit last gehad van kpn.. maar dit is echt te gek voor woorden hoor. zonder bericht de modem cancelen ik wachten ik was vandaag in t ziekenhuis voor mn oog net thuis bel gaat was net te lat zag dhl ik naar beneden rennen was het voor de buren. 3 verdiepingen naar beneden sprinten voor dacht ik dus min nieuwe modem.. die niet kwam vind ik erg. ook al zou t niets oplossen.. maar dan zou aan deze kant alles nieuw zijn en kpn dan het maar op zou moeten lossen. t lijkt t fiasco in Nieuwegein wel met de huurlijn die niet kwam en het bedrijf waar ik zat op een gegeven moment t moest doen met een 64k isdnlijntje ipv 256k huurlijn was die op een oude centrale opgeleverd. destijds dus een 2mb huurlijn bedongen voor de prijs van een 256k lijn.

goed ik wordt er op dit moment wel gek van.
 
hanzol
modem is geleverd. Er zou gebeld worden door de kpn monteur. Tot op heden ben ik nog niet gebeld. Ik ben nu van plan om het contract te laten ontbinden ivm het niet nakomen van afspraken en niet kunnen leveren wat er afgesproken is. (Er is gewoon geen stabiel internet.) Om ook per direct over te stappen naar een bedrijf die wel zijn afspraken nakomt. meer dan 20 keer per dag de verbinding verbreken kom op zeg en dan zeggen dat er een monteur langskomt en t gebeurt weer niet. heb ik ze nu de kans gegeven om te laten repareren? of niet. stel ik heb tv via online.. dat je dan in 1 film gewoon 9 keer wordt verbroken dat is bij mij het gamen. (okok je kan dan wel een chippie halen etc. maar toch!!) de maat is nu gewoon echt vol. ik trek dit gewoon niet meer en wordt hier eerlijk waar echt vet depressief van. Ik hou niet van dit negatieve gedoe, ik heb genoeg aan mijn hoofd

ik had bijna een abonnement via xs4all genomen vanavond maar die levert maar 1mb upload op mijn adres das niet echt ok.

ik kan ook een zakelijke verbinding nemen ik was vroeger reseller van bbeyond, misschien dat netwerk eens uitproberen. 20mb up/down

Ps. ook met het nieuwe modem is het gewoon hetzelfde.
 
I R Baboon
Als er problemen zijn met je telefoonlijn, kan een modem dat niet oplossen.
Zo sluit je alleen uit dat het modem zelf de boosdoener is.


Om onder uit een contract te komen, moet je de provider in gebreke stellen.
Dat moet schriftelijk gebeuren. Liefst aangetekend.
Alleen zo kan je een uitweg voor jezelf creƫren naar een andere provider.
Maar ik kan me voorstellen dat Online open staat voor een vroegtijdig vertrek.
Voor Online is dit puur een kosten/baten analyse.

Heb je al eens contact opgenomen met webcare op Google+?
Je moet op meerdere fronten tegelijk strijden.
Webcare kan soms meer voor elkaar krijgen dan een telefonische helpdesk medewerker.
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Wederom problemen met online spellen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Problemen met GeForce Now (Cloud gaming) Helpdesk : 4 19 sep 2020
Online.nl Eigen modem configuratie en problemen : 5 30 mrt 2020
Online maximaal internet pakket Snelheid : 2 18 mrt 2020
Help!! online.nl instelling voor fritz box 7340 Eigen modem configuratie en problemen : 7 29 sep 2019
Glasvezel migratie van Fiber naar Online Online Alles-in-1 met Glasvezel : 7 21 aug 2019
Advertentie