obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Wat is er mogelijk met het modem en hoe doe je het? Hoe kom je in het configuratiescherm? Heeft deze router wireless? Waar vind je wat in de schermen? Kun je nog extra dingen instellen, bijv. via telnet? Zijn er problemen bekend met dit modem? en hoe los je ze op?
 Onderwerp afdrukken
Internet bedraad langzamer dan draadloos?
lupus
Maar dan zou het ook moeten blijken uit het overzicht met verbindigen en het IP adres worden genoemd achter de verbinding vdsl toch?
Dit IP adres staat steeds achter adsl2+ en verder nergens alleen zijn vdsl en umts wel geactiveerd al vanaf de start met de huawei en ook steeds als je die opnieuw aansluit? Er is toch iets geks mee m.i.?

Ohja gisteren weer klantenservice gebeld nu persoon nummer acht (ik krijg steeds andere mensen aan de lijn waarachtig vreemd ook) de
eerdere toezegging compensatie gemaakte kosten wordt nu stellig ontkent en men verwijst naar alg.regeltjes en voorwaarden. Weg is belofte door twee aparte personen gedaan op resp. 17/6 en 18/6 namen en tijden heb ik opgeschreven. Dus helaas geen man een man, woord een woord. Paniekvoetbal en uiteindelijk slechte uitslag is enige resultaat en verdraaide slappe hap. Maar weer klacht per brief gezonden en denk dat de samenwerking spoedig zal eindigen met online terugkijkende op 4 jaar prima samenwerking. Jammer maar blijkbaar kan het niet anders.
 
Lutz
Ik had bij jouw overzicht over aktieve verbindingen iets anders verwacht. Wil je de Huawei nog een keer aansluiten en misschien wat prints uploaden waardoor wij kunnen zien welke verbinding aktief is. Trouwens, welke firmware versie heb je op de Huawei?
"Taal is dat ene stuk gereedschap uit de menselijke gereedschapskist dat goed lijkt te zijn voor alle doeleinden." Hayes, S.C., Strosahl, K.D., Wilson, K. G. (2012) Acceptance en Commitment Therapie, tweede druk, Amsterdam: Pearson
 
jpt
probeer in de fritz.box de gegevens handmatig in te vullen!
huawei modem wordt herkend door online de fritz. niet.
en die kan weer niet met vdsl overweg.

dus niet via de wizzard maar handmatig invullen.

grts
 
lupus
Goedemorgen en een vervolg op mijn ervaringen zover:
allereerst heeft men naar het schijnt de oude situatie weer teruggezet nr./ adsl extra en hier een overzicht van gegevens daarnet opgepakt uit het modem huawei:
DSL synchronisatiestatus Verbonden
Verbonden gedurende 05:46:56

Lijnstatus
Help
Upstream lijnsnelheid (kbit/s) 1029
Downstream lijnsnelheid (kbit/s) 10003
Verbindingstype ADSL2+
Kanaaltype
Interleaved
Upstream SNR (dCool 12.3
Downstream SNR (dCool 10.9
Upstream uitgangsvermogen (dBmV) 12.4
Downstream uitgangsvermogen (dBmV) 19.2
Upstream CRC fouten 0
Downstream CRC fouten 4986
Upstream FEC errors 248538
Downstream FEC errors 1295171

Lijn Demping Status
Help
Upstream demping (dCool 11.3
Downstream demping (dCool 22.5

Wie hier iets zinnigs uit kan halen is welkom. Wat ik zie is nog maar 1 verbinding en de slome pc is meteen vlotter en wel 2 a 3 \Mb meer! jaja alles werkt verder naar behoren alleen is men zo vrij geweest bij online mijn contract dat per maand opzegbaar was in oude situatie maar even vast te stellen op 2 jaar?? Men gaat mij nog terugbellen vandaag a.h.v. mijn klachtbrief dus wordt vervolgd?
 
I R Baboon
Je zit nu op een "SNEL internet" profiel met max 10 Mbit download.
Dus je snelheid is gekapt van 17368 kbps naar 10003 kbps.

Dat kan toch niet je bedoeling zijn geweest?
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
I R Baboon
Je zit nu op een "SNEL internet" profiel met max 10 Mbit download.
Dus je snelheid is gekapt van 17368 kbps naar 10003 kbps.

Dat kan toch niet je bedoeling zijn geweest?
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
lupus
Ha Baboon, tsja online en mijn kwestie lijkt een wet van murphy te gaan worden...zucht.
Ik had adsl extra en naar mijn weten met een max van 20Mb. voordat men mij wilde overhalen naar supersnel enz.30Mb wat niet werkte berhaal verder bekend.
Nu teruggezet naar adsl extra 20 Mb met dezelfde voorwaarden als voordien golden kortom per maand opzegbaar en wellicht dat ik dat heel langzaamaan gaan denken te gaan doen :-( Toen ik in het modem keek en de gegevens zag dacht ik al die hebben alles laten staan en mij afgeknepen in Mb verder niets en jouw reactie lezende gaat het inderdaad die kant op. Ik wacht nu op heer R. van klachtenafdeling waarmee ik de hele kwestie zal gaan doornemen en afstemmen wat er blijft staan van gedane beloftes (tegemoetkoming kosten, etc.) en hoe nu verder tegen welke aantrekkelijke voorwaarden. Ik kan nu verder werken ondanks wisseling en dat geeft al lucht nu de afwikkeling nog en hopelijk een ordentelijke oplossing anders ben ik weg naar Tele2. Fijn weekend vast ciao
Gewijzigd door I R Baboon op 05 juli 2013, 14:28
 
I R Baboon
Vraag maar inderdaad na wat ze precies hebben gedaan.
Die 10003 waarde is een typische 10 Mbit cap.
Alleen begrijp ik niet waarom ze dat gedaan hebben.

Of Extra 20 Mbit had, durft ik niet te zeggen.
Online verandert steeds de namen en snelheden van de abo's.
Dat hou ik niet meer bij op mijn oude dag. Think
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
lupus
Ik heb per abuis van hen toen ik reclameerde en men de zaak zou terugzetten ook een bevestiging gehad via mail van supersnel internet 10Mb en ben daar weer over agan bellen en schrijven toen het niet opschoot. Nu alles terugplaatsende denk ik dat men mij simpel van supersnel niet haalbaar 30mB HEEFT TERUGGEZET NAAR SUPERSNEL 10 mB met meteen een abo er aan vast vr. 2 jaar?? Dus niets van een techneut kpn erbij om verbinding terug te zetten in kast centrum naar adsl exra en wat ik voordien had maar lekker doorgaan met hetgeen was ingezet. Gek is wel dat ik na mijn bellen op de 10Mb supersnel internet bevestiging wel een mail bevestiging heb gehad voor adsl extra?? Snap het niet want met een beetje eerlijkheid en oprecht handelen is veel recht te zetten. Wacht nu de aantrekkelijke aanbieding af en komt die niet dan....wegwezen vrees ik.
 
CnC
Oei dan vrees ik dat er sprake is van miscommunicatie, dit klinkt als een downgrade ipv een terugzetting. Ik zou er als ik jou was snel achteraan bellen anders ben je nog rustig een week of 2 verder voordat ze het alsnog weer terug op adsl extra hebben gezet.

Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat je compensatie zou krijgen, aangezien het terugzetten (of downgraden mocht je dat gewild hebben) op zichzelf al een coulance handeling is in deze situatie.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Internet bedraad langzamer dan draadloos?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Zomer Gekte actie - €70 Cashback op Internet en TV + Alles-in-één! Algemeen : 1 16 aug 2021
ZyXel en Wifi zonder internet verb. WiFi : 3 15 nov 2020
Online maximaal internet pakket Snelheid : 2 18 mrt 2020
Overgestapt maar geen internet Algemeen : 2 05 jan 2020
Internet valt steeds weg Storing : 4 18 nov 2019
Advertentie