obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Livebox maakt nog steeds geen verbinding
engelina

Quote

PAX78 schreef:
Dat zei ik inderdaad, je hebt helemaal gelijk Grin
Maar dat overdreef ik enigszins, het is een en hetzelfde lampje wat niet ophoudt met knipperen, en dat is het @-lampjeDe klacht met het @-tje had ik ruim twee weken lang. Tig keer de helpdesk gebeld. Afgelopen donderdag ene meneer D. aan de lijn gekregen. (hij belde zelf). Livebox zou stuk zijn en we kregen vrijdag een nieuwe toegestuurd. Zelfde probleem.

Vandaag 3x HD gebeld. Alles moest weer doorgelopen worden. Dit was verplicht anders konden we niet naar een 2-de lijns helper worden doorgewezen. Aha! Er zijn graduaties! En jawel we werden even later door een 2-de lijns medewerker teruggebeld. Die nam alles heel serieus op en zei dat hij contact op ging nemen met een 3-de lijns medewerker. We promoveerden snel met onze klacht. En jawel dat was meneer D. (ik weet niet of ik de naam mag noemen) Echt iemand met verstand van zaken!!!

Die meneer is ons bijna de hele dag van dienst geweest. We hadden zomaar opeens verbinding. Hij belde om de zoveel uur terug om te testen of alles (nog) werkte en van hun uit instellingen te testen.
D. Bedankt, je bent een topper! Jammer dat we je niet rechtstreeks kunnen bellen of mailen.

Houdt dus voet bij stuk en probeer de 2e liefst 3e lijns medewerkers aan de lijn te krijgen. Die kunnen daadwerkelijk zien wat er aan de hand is en er iets mee doen. Het heeft ons een hoop geld gekost, maar na weken kan ik eindelijk weer via mijn eigen pc surfen en mailen.

Ik wens je veel suc6!
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Livebox maakt nog steeds geen verbinding', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Overgestapt maar krijg geen IP (Opgelost) Opleveringsproblemen : 5 22 jan 2020
Overgestapt maar geen internet Algemeen : 2 05 jan 2020
Wifi verbinding voor mijn pc. WiFi : 2 03 jan 2020
Internet valt steeds weg Storing : 4 18 nov 2019
Fritzbox 7390 valt steeds weg Eigen modem configuratie en problemen : 8 03 aug 2019