obey-robots.txt
26 Mei 2017, 05:35
Navigatie
Ledenenquête
Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen?

Ja
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Ja 39% [89 stemmen]
39% [89 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Nee 61% [142 stemmen]
61% [142 stemmen]

Stemmen: 231
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 25 jun 2009

Enquête-archief
Steun ons
Voordeelcode: gebruikers2017 I-Telligent Usenet
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Online Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Meld hier onopgeloste, maar wel aangemelde problemen. Wees wel zo sportief om ook te melden als het probleem opgelost is!
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Loopt - Geen internetverbinding

Sin
Begindatum; 14-10-2011
Omschrijving; Sinds vrijdag 14-10-2011 terug van vakantie, 5 dagen lang modem (Thomson ST706) niet op stroom gehad. Bij inschakelen modem blijven Power en DSL branden, Internet en Ethernet blijven knipperen. Heb de modem al meerdere malen gereset naar fabrieksinstellingen en van de stroom afgehad. Volgens de HD ligt het probleem ook bij hun en niet bij mij. Website van de modem geeft ook aan bij de verbindingstest dat alles zou moeten werken. Modem zit normaal gesproken op een router aangesloten, op dit moment op me normale pc totdat hij het weer doet.
Antwoord HD; Zou al 2 keer opgelost moeten zijn maar nog steeds niks. Als ik de HD goed begrepen heb dan hebben ze een nieuw profiel aangemaakt en was er "heel veel" aanpast, maar wat ze precies hebben aangepast geen idee. Meerdere malen te horen gekregen dat zij het modem niet kunnen pingen.
Termijn; Op donderdag 20-10 krijg ik een telefoontje met uitleg en hopelijk een positief antwoord.
Opgelost; Nee
Gewijzigd door Sin op 16 oktober 2011, 22:08
 
Kaastosti
Begindatum: 11-10-2011
Omschrijving: Precies hetzelfde als bovenstaande (ook Thomson ST706)... na een paar jaar stabiel gebruik nu ineens verbinding weg en met geen mogelijkheid meer terug te krijgen. Volgens het modem zelf is alles prima in orde.
Antwoord HD: Het modem konden ze wel zien, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Intelligent dataverkeer was niet mogelijk, er werd gezegd dat het probleem waarschijnlijk in een wijkcentrum zou liggen. Daar moet iemand naar gaan kijken, kan een paar dagen duren.

Vanmiddag 17-10-2011 werd ik gebeld, dat alles na een reset naar fabrieksinstellingen weer zou moeten werken. En is net als bij Sin een 'nieuw profiel' klaargezet.
Status: Helaas helpt het niets. Het modem krijgt een nieuw IP, deelt er met DHCP eentje uit aan m'n PC, maar vervolgens geen internet. Ik kan best begrijpen dat het even tijd kost, maar na een week begint het vervelend te worden.
Opgelost: Nee
Gewijzigd door Kaastosti op 17 oktober 2011, 17:32
 
kamikees
Hallo kaastotsti

ik zie dat de begindatum van je probleem 11 oktober is.
Weet je toevallig ook hoelaat dit ongeveer begon?

Want het zit namelijk zo, op dezelfde dag, ergens in de middag was ineens mijn volledige internet snelheid weg.
Er IS nog wel internet, echter zéér traag ( http://online.gebruikers.eu/forum/viewthread.php?thread_id=4601 )


Misschien staan deze problemen met elkaar in verband.
 
Kaastosti
Ik merkte het rond een uurtje of vijf volgens mij...

Automatisch samengevoegd met vorige post op: oktober 18 2011 08:30:01:
Als ze met elkaar verband hebben, zit jij toevallig regio Haarlem? Zo niet, dan denk ik dat het toch afzonderlijke problemen zijn.
Gewijzigd door Kaastosti op 18 oktober 2011, 08:30
 
olem
Ook hier geen internet en telefonie meer sinds 11-10-2011 .Omgeving Emmen.
Om 16.30 was het ineens weg .
Nog steeds niet opgelost en het einde lijkt niet in zicht want krijg standaard het antwoord dat het probleem bij de technische dienst ligt.
Vind dit allemaal wel heel erg toevallig .
 
oppie
Het is goed dat jullie naar verbanden zoeken maar je moet wel echt bij elkaar in de buurt wonen willen de problemen gerelateerd zijn. Een ADSL verbinding kan ongeveer een maximale lijnlengte hebben van 5KM vanaf een wijkcentrale. Dan zou je dus in dezelfde regio/stad moeten wonen. Verspreid over alle providers zijn er honderdduizenden, misschien wel een paar miljoen, ADSL klanten. Dat er op hetzelfde moment meerdere mensen geen internet hebben is dan ook wel te verklaren, ook zonder verband.
 
Armand81
ja maar als de mensen hier geen verband zoeken hebben ze ook geen steun aan elkaar en komen er 100 dezelfde vragen op het forum en nu blijft 1 vraag die geld voor bv 10 mensen, scheelt een hoop leeswerk lijkt mij
 
Kaastosti
We zijn weer een paar dagen verder en ik begin het somber in te zien. Woensdag heb ik maar eens gebeld wat de status was, maar als ik bij het opzoeken van de melding de helpdeskmedewerker hoor zeggen "hee, da's merkwaardig" stemt me dat niet bepaald positief.

De terugbelafspraak stond als afgemeld, alsof er gebeld zou zijn. Ik heb niets gehoord. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt dat ze me vanmiddag gaan bellen met een status update.

Is er sinds vorige week dinsdag een technische omschakeling geweest van Online naar T-Mobile of zoiets? Al jaren draait alles zonder problemen, en nu ineens gaan we richting de twee weken zonder internet.
 
Hommeltje
Hoi,

Heb al jaren Online, voorheen Wanadoo, en Orange. Nooit geen problemen gehad. Op dit moment zitten mijn dochter en schoonzoon ook al bijna 2 weken zonder internet! Zelf heb ik wel dat het internet trager is dan normaal, en dat vaker het modem er even mee stopt.
Kan me nog de omschakeling van wanadoo naar orange herinneren, dat liep ook niet zonder problemen. Laten we maar hopen, en zekers voor degene die echt zonder internet zitten, dat dit probleem snel word opgelost!
 
Sin
We zijn ondertussen alweer een week verder en nog steeds geen internet.
Heb alweer een paar keer contact gehad met de HD, tot nu toe telkens netjes teruggebeld volgens de terugbelafspraken die gemaakt waren.
Eerste keer kreeg ik te horen dat het aan een kabel van KPN lag en die moest dus uit de grond worden gehaald door een monteur van KPN, dit kon enige dagen duren.
Na 2 dagen teruggebeld met de mededeling van de HD medewerker dat het onzin was wat de vorige medewerker zei want het lag aan IP adressen en hij kon niet zeggen hoelang dit ging duren.
Toen ik vroeg naar een indicatie van dagen, weken of maanden kon hij hier ook niks op zeggen dus erg positief zie ik het niet in...
Hij zou wel een aanvraag sturen naar de technische dienst of hun een indicatie konden geven, hierover word ik nog teruggebeld.
Ook kon hij me wel vertellen dat ik niet de enigste was met dit probleem maar dat was al duidelijk aan de reacties te zien hier Wink

Ik heb gisteravond maar weer eens de stroom van het modem afgehad en toen ik deze weer aansloot kreeg ik de melding "gefeliciteerd met uw aankoop van deze SpeedTouch particuliere gateway. Om een verbinding met het Internet te maken, moet u inloggen als een gebruiken met meer privileges."
Hierbij dus een inlogscherm maar geen idee wat ik daar moet invullen, doet Online dit niet normaal zelf?

Ook doet me CD van Online het blijkbaar niet meer dus geen idee of ik daar iets vandaan kan halen.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Loopt - Geen internetverbinding', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Geen internet Asus DSL-AC52U Eigen modem configuratie en problemen 5 26 februari 2017, 13:02
Geen toegang meer tot camera's via internet Zyxel meer apparaten aansluiten 8 15 januari 2017, 23:37
halve dag na KPN migratie ineens geen internet meer Storing 3 24 november 2016, 12:06
FritzBox 7340 geen internet meer na upgrade wijkcentrale Eigen modem configuratie en problemen 2 21 november 2016, 19:56
Fritz!Box 7390 Krijgt geen verbinding Algemeen 41 20 november 2016, 15:07
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| umit03:12:03
| Wanabo06:40:18
| Lutz13:21:09
| Tiger21:18:00
| Roroko 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24 maart 2017, 23:32
@Menooh zou b52 moeten zijn denk ik. Daar draait mijn oude nu op.

17 maart 2017, 20:27
grijze balk aan de bovenkant gezien? of beginnende blindheid?

13 maart 2017, 16:53
ik zoek de zoekfunctie op de site maar kan 'em nergens vinden, is er geen zoek veld of ligt het aan mijn oude ogen? :-)

12 december 2016, 20:59
Online is aardig doof in geval van problemen. In mijn geval heeft het melden van problemen niet 1 keer geleid tot iets. Zelfs het indienen van een klacht wordt niet op ingegaan. Na diverse tevreden ja

07 december 2016, 12:08
iemand weet welke firmware huawei hg665d op dit moment zit?