obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Printer cartridge bijvullen (mp1**)
Kuifje09
Als ik wist hoe dat moest... Ik heb al meerdere methoden geprobeerd die ik op het web vond, niets heeft gewerkt tot nu toe.
Een methode is o.a. ALLE knoppen i.p.v. aleen de reset, tijdens de opstart. Nou dat lukt me niet, ben niet zo handig.
3 knoppen links en rechts en 4 menu toetsen... gaat me niet lukken.
Misschien is er nog wat te doen met de software switches, die je in de testmode kan benaderen, maar zie daar maar eens achter te komen. Als het al in een service manual staat, is die manual denk ik duurder dan een hele nieuwe printer.

Verder kan ik in testmode komen, en in de modus om b.v. met het mptool de cartridges te benaderen. Maar het mag allemaal niet baten. Dus de printer staat nog steeds werkeloos in de hoek. En van canon nog geen andwoord. Denk dat ze ook niet gaan reageren.
Zijn ze te professioneel voor. Erg jammer. Wat me nog het meest dwars zit is dat er bedrijven zijn die, omdat ze het kunnnen, domweg het grote publiek manipuleren, naar hoe het hen uitkomt. Ik zou zeggen, stap allemaal over op een linux variant. Dump Microsoft.
Gelukkig dat er wel een beetje informatie door canon en epson naar buiten druppeld, zodat er in de linux omgeving mee gewerkt kan worden. Geen idee waarom dat een probleem zou moeten zijn. Vermoedelijk omdat manipulatie van de klant dan wat lastiger word.
En dan hopen dat er een bedrijfje het aandurft om opensource printers te maken, of anders, een die het niet erg vind dat ik de cartridges van inkt voorzie of nieuw toner. Ze roepen tenslotte dat foute inkt of toner de printer kapot maakt ( HAHAHAHAHA )
Waar maken de printer fabrikanten zich dan druk om....

Maar om kort te gaan, ik heb een aantal methoden met knoppen indrukken tijdens stekker in printer doen geprobeerd, helaas zonder succes.
 
rrozema
Je zou eens bij een professionele bijvuller kunnen informeren wat hun ervaring is met jouw type printer. Misschien hebben ze voor jou een andere bijgevulde cartridge waarmee je jouw printer nog eens kunt proberen. Je betaalt bij zo'n bedrijf voor het bijvullen, maar dit zal allicht goedkoper zijn dan een originele nieuwe cartridge.

Ik vul zelf nooit mijn cartridges bij. Ik ga altijd naar Cartridge Corner. Ze hebben me al meer dan eens goed geholpen met diverse typen printers.
 
I R Baboon
Inkjet printers hebben een ink opvang sponsje ingebouwd voor de inkt die ernaast loopt tijdens het printen.
Soms wordt die voorzien van een interne counter. Als die counter bij een bepaalde waarde komt, krijg je een foutmelding.

Ik heb zelfs gehoord dat er printers bestaan die na een bepaalde aantal prints ermee stoppen. Zo wordt er een limiet gesteld hoeveel je kan printen.
Alleen de fabriek kan dan nog die counter resetten.

Printen is een dure hobby geworden. Shock
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Printer cartridge bijvullen (mp1**)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
printer verbinden met HG655D Frequently Asked Questions : 2 27 feb 2017
HG655d configureren voor Canon printer?? Huawei configuratie en problemen : 7 25 jun 2015
Problemen Wifi verbinding Huawei met HP printer Algemeen : 15 20 sep 2014
Printer werkt niet meer Helpdesk : 3 30 jun 2014
HHD USB/internetkabel & printer Huawei meer apparaten aansluiten : 5 01 aug 2013