obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken
Orange introduceert slimme One Phone voor mobiel én vast bellen
Wanabo
onephone8080

Gemak van één soort telefoon, méér vrijheid en het meest optimale tarief


Den Haag, 27 juni 2006 – Orange kondigt met One Phone in Nederland de eerste mobiele telefoon aan waarmee binnenshuis kan worden gebeld voor het voordelige thuistarief en buitenshuis voor het mobiele tarief. Ervaring wijst uit dat mensen ongeveer 40 procent van hun telefoongesprekken in huis met hun mobiele telefoon doen. One Phone van Orange biedt klanten het voordeel van een optimaal tarief voor gesprekken die thuis plaatsvinden.
Alle telefoongesprekken kunnen met één telefoon worden gedaan. One Phone schakelt automatisch over van binnenshuis naar buitenshuis en andersom. Orange opent vandaag voor consumenten een voorregistratie voor One Phone via de Orange website. De marktintroductie van One Phone zal in het najaar plaatsvinden.



Locatie bepaalt soort beltarief
De klant kan met de introductie van One Phone van Orange nu ook zijn mobiele telefoon als vaste telefoon gebruiken. Als de klant thuis is, wordt zijn mobiele telefoon automatisch zijn ‘vaste‘ telefoon. Bij binnenshuis bellen wordt automatisch het meest optimale tarief berekend voor het gesprek. Wanneer buitenshuis met de One Phone wordt gebeld, verandert er niets voor de klant. Hij gebruikt zijn telefoon als een mobiel toestel en belt via het mobiele netwerk van Orange. Buitenshuis betaalt de klant, zoals hij gewend is, het mobiele tarief, dat afhangt van de gekozen bundel. De Livebox, de alles in één modem van Orange, signaleert deze overgang van binnenshuis en buitenshuis bellen en handelt het telefoongesprek verder af. Op het scherm van de telefoon is via een icoontje te zien welke verbinding actief is.



Orange abonnement plus ADSL en Livebox
Om van het gemak van One Phone gebruik te maken, is een mobiel abonnement van Orange nodig plus een Orange ADSL Family abonnement met de draadloze (WiFi) variant van de Livebox. Orange biedt bij de introductie van One Phone in Nederland keuze uit twee typen mobiele telefoons van respectievelijk Samsung en Nokia. Beide modellen zijn voorzien van gemakken zoals kalender, organizer en adresboek. Het assortiment van One Phone wordt in de periode na de introductie uitgebreid met een reeks van telefoontypen in uiteenlopende categorieën.



Techniek
Bij gebruik van One Phone fungeert de Livebox als een ontvanger die het signaal via draadloos WiFi en de ADSL internetverbinding naar het telefoonnetwerk
transporteert. Met de Livebox wordt een eigen draadloos ‘privé-netwerk’ gecreëerd waardoor de klant voordelig kan bellen. Komt de klant buiten het bereik van de Livebox, dan wordt er automatisch overgeschakeld naar het mobiele netwerk, of andersom. De One Phone telefoon is naast GSM-technologie ook uitgerust met een toepassing die Unlicensed Mobile Access (UMA) heet.



Geïnteresseerden in de One Phone kunnen via de postcode-check op www.orange.nl controleren of Orange deze dienst op hun huisadres aanbiedt. Deze website biedt ook de mogelijkheid zich in te schrijven om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van One Phone.

Bron: Orange
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Orange introduceert slimme One Phone voor mobiel én vast bellen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Fritzbox instellen voor interactive TV Eigen modem configuratie en problemen : 2 24 jul 2022
Wifi verbinding voor mijn pc. WiFi : 2 03 jan 2020
Help!! online.nl instelling voor fritz box 7340 Eigen modem configuratie en problemen : 7 29 sep 2019
Zyxel VMG8324-B10A Glasvezel configuratie Online.nl voor Internet,TV en Telefoon Zyxel configuratie en problemen : 28 27 mei 2019
Modem in Bridge mode voor internet en TV Zyxel meer apparaten aansluiten : 3 05 mei 2019
Advertentie