obey-robots.txt
23 Maart 2019, 02:26
Navigatie
Ledenenquête
Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen?

Ja
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Ja 36% [73 stemmen]
36% [73 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heb je de oplossing voor je probleem op dit forum gevonden/gekregen? Nee 64% [131 stemmen]
64% [131 stemmen]

Stemmen: 204
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 25 jun 2009

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Online Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
Wat is er mogelijk met het modem en hoe doe je het? Hoe kom je in het configuratiescherm? Heeft deze router wireless? Waar vind je wat in de schermen? Kun je nog extra dingen instellen, bijv. via telnet? Zijn er problemen bekend met dit modem? en hoe los je ze op?
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Problemen SIP-registratie

frankvdz
Ik heb die dagen met mijn Fritzbox ook geen telefonie gehad. Ik maak gebruik van 5 verschillende voipproviders, behalve de 3 hier eerder genoemde nog 2 andere uit de VS, alle werkten niet meer. Na de storing gemeld te hebben bij Online werd bij hoog en bij laag beweerd dat het niet aan hen lag. Zelfs na de mededeling dat ik van 5 verschillende voipproviders gebruik maak lag het volgens Online toch echt niet aan hen. Ik moest het zelf maar op zien te lossen.
 
RichieB
Het komt bij ons nog steeds regelmatig voor dat SIP het een tijd niet doet. We hebben het nu permanent opgelost door over te stappen op glasvezel van Telfort.
 
jms319
RichieB, ik hoop dat je problemen met SIP nu zijn opgelost. Met de registratie bij onze SIP-providers heb ik, nadat ik meldde dat het probleem was opgelost, geen problemen met de registratie meer gehad. Een enkele keer per maand heeft een registratie soms een paar minuten problemen maar dat komt altijd weer vanzelf goed en werkt daarna weer top. Geen geregelde/lange onderbrekingen dus. Met VDSL heb ik nog geen ervaring met Fritz maar binnenkort wordt ons internet-only abo omgezet van ADSL naar VDSL voor bijna een hele euro minder per maand. Plotseling 13.500 down in de afgelopen paar maanden vond ik toch wat magertjes worden na vele maanden daarvoor bijna 19.000. Gelukkig kon ik 'upgraden' voor een jaartje voor een lager maandbedrag en (in principe) bijna dubbele snelheid.

OT: De omzetting naar het KPN-netwerk verliep vanochtend bij ons zonder problemen en een dag eerder dan per e-mail was aangekondigd. Voor de zekerheid heb ik Fritz maar een paar dagen achter de Huawei gehangen vanwege support en om te zien of telefonie zou blijven werken. En het werkte ook prima zonder SIP-problemen achter de Huawei maar het instellen van de Huawei is wel wat minder gebruikersvriendelijk dan de Fritz. In de Huawei heb ik SIP bij ALG uitgevinkt en Fritz ingesteld voor achter een andere DSL-modem. Toch handig om met de Huawei weer eens mee gerommeld te hebben. Altijd leerzaam. In elk geval werkt alles nog na de migratie. Op naar de volgende migratie van ADSL naar VDSL!

jms319
 
funkyduck
Ik betaalde al meer dan tien jaar 19 euro per maand voor internet only. Nu moet ik ineens 25, of inderdaad 24 voor VDSL gaan betalen. Tijdens en na de omzetting ging mijn snelheid juist omlaag. Ik kan nu wel gaan omzetten naar VDSL, maar voor mij is het het tijd om toch naar een andere provider te gaan. Online heb ik gebeld, maar komt mij niet tegemoet met een vaste maandprijs. Ik moet gewoon ineens 5 of 6 euro meer gaan betalen. Ik denk nu toch te gaan naar glasvezel van Vodafone. Dan heb ik voor nogeens 8,50 euro meer 50/50. Vooral de up zal mij gaan bevallen ivm mijn grote cloud voor backups.
 
Lutz
Je kan natuurlijk altijd je geluk bij een ander provider met beter klantenservice zoeken. Post je later nog eens, na je omzetting, hoe dat is gegaan?

Ik wens je in ieder geval snel en stabiel internet toe!
"Taal is dat ene stuk gereedschap uit de menselijke gereedschapskist dat goed lijkt te zijn voor alle doeleinden." Hayes, S.C., Strosahl, K.D., Wilson, K. G. (2012) Acceptance en Commitment Therapie, tweede druk, Amsterdam: Pearson
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Problemen SIP-registratie', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Na opzeggen van Online beginnen de problemen pas. Klacht over Online 8 16 mei 2018, 20:59
Problemen na Upgrade Algemeen 19 11 december 2017, 21:00
problemen met Zyxel VMG8924 b10 Algemeen 5 12 juni 2017, 02:00
Opzeggen / legale contractbreuk nav. recente problemen? Storing 7 13 november 2016, 00:23
Problemen met pinautomaat Onopgeloste aangemelde problemen bij Online 8 19 augustus 2016, 13:01
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Wanabo02:29:38
| stdijk13:37:05
| Esperes 1 dag
| pastadipapa 1 dag
| Gman2018 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

19 januari 2019, 18:48
ik heb 2 probleen met mijn DM800 HD se, probleem 1 na dat alles is geconfigureerd en je dan hem van de netspannig afhaal ben ik alles weer kwijt, het lijkt net of hij zijn geheugen niet vast kan

24 oktober 2018, 12:00
weet iemand hoe je het gmail account kunt toevoegen aan webmail?

20 april 2018, 16:08
Kan je mij aub uitleggen hoe je die switch moet aansluiten?

12 maart 2018, 00:27
er is een stelling: werknemers moeten meer invloed krijgen op de gang van zaken in bedrijven. wat zou een goede tegenargument zijn?

14 februari 2018, 16:42
Iemand enig idee hoe ik mijm wifi snelheod kan verhogen. Ik heb 100 mb/s van online en een zyxel routwr. Alle stappen zijm doorlopen bij de klanten service. Bekabeld haal ik o0 mb en wifi 30