obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klacht over Online? Post hier je Online klacht over b.v. een storing met internet, telefonie of je modem. Grof taalgebruik is echter niet toegestaan!
 Onderwerp afdrukken
onne geeft een welkomstkado een appel tv die niet werkt samen met het door hun geleverde modem
renske
Wij hebben in februari een abonnement van online / tmobile afgesloten voor internet en bellen. We kregen er gratis een appel tv bij.
Vanaf het begin hebben we problemen om de appel tv aan te sluiten op het internet, de computer vind de appel tv niet, of de verbinding valt binnen een paar seconden weg. We hebben al veel met online gebeld maar iedere keer zeggen ze DE oplossing te hebben, en het is weer niet opgelost. Gisteren om 17 uur gebeld. er werd toegegeven dat er een fout in de software van de modem zit, die nu niet met de appel tv samenwerkt. Het ligt specifiek aan deze modem. De man aan de telefoon beloofde mij in de avond terug te bellen over een oplossing, want de update kon tot het einde van 2012 gaan duren. In de avond niet terug gebeld door online. Dus om half 9 weer gebeld. het moest nog steeds overlegd worden en vandaag zou ik VOOR 12 uur terug gebeld worden.
is niet gebeurd, dus weer gebeld a 15 cent per minuut. nu opeens hadden ze weer een oplossing, dus weer wat veranderd in de modem gegevens en nu moest het echt werken. Maar nee, het werkt weer niet. de appel tv is niet te vinden en van een andere modem (waar gisteren nog sprake van was) was nu geen sprake meer. ze hadden zelf vanmorgen een terugbelafspraak gemaakt voor 20 april. maar die afspraak is niet met ons gemaakt. hoe kan je dan een terugbel afspraak maken? Helaas doet de appel tv het nog steeds niet, en hebben we er helemaal niks aan. Waarom geven ze een appel tv bij een abonnement als die niet eens werk?
 
renske
hallo oppie, we hebben het idd geprobeerd, maar de modem kan de signalen niet doorgeven naar de router toe. we hebben het met meerdere routeren van verschillende prijsklassen uitgeprobeerd, en het doet het niet.
 
I R Baboon
Renske schreef:

Quote

de update kon tot het einde van 2012 gaan duren.


Weet je dat zeker? Want dat is slecht nieuws voor veel klanten die wachten op de update.
Kijk voor de beste satelliet links naar [url=Satelliet.start-plaats.nl]Satelliet.start-plaats.nl[/url]
 
renske
ja, dat zei online ook tegen ons.

Automatisch samengevoegd met vorige post op: april 21 2012 20:03:29:
hallo oppie, hoe moeten we hem dan precies instellen zodat hij het wel doet?
Gewijzigd door renske op 21 april 2012, 20:03
 
Born7
Ze geven een kado dat niet werkt.De modem en appel tv kan niet via het bonjour protecol communiceren.
Ik vind dat t mobile een ander router moet geven of ontbinding van het contract.
Zelf al via de klachtendienst telefonisch contact gehad.en eerst ontkennen ze het maar na door vragen geven weten ze wel van het probleem.en ben toen in de wacht gezet.dit duurde me te lang en nu een brief gestuurd met vraag of ze een oplossing hebben.
Nog geen reactie gehad en dit is nu een week geleden.Ga weer de brief sturen maar nu aangetekend.
Ben hier zeer boos over iets geven waar je lang moet graven terwijl ze al vorig jaar wisten van de combinatie modem appeltv die niet werkte.
,John
 
renske
Inmiddels hebben wij bericht van online gekregen dat er vandaag een nieuwe (oudere versie) van een modem opgestuurd wordt, zodat wij niet meer tegen de fout in het bonjourprotocol aan lopen
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'onne geeft een welkomstkado een appel tv die niet werkt samen met het door hun geleverde modem', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Fritzbox 7590 Telefonie werkt niet Eigen modem configuratie en problemen : 5 05 feb 2022
paar keer per dag wifi uitval met zyxel VMG8324-B10A modem Algemeen : 2 13 jan 2021
e-mail komt niet binnen Email : 1 12 jan 2021
Zyxel modem. Slechte wifi? WiFi : 1 06 okt 2020
Beveiligingsmodus aanpassen in modem. Eigen modem configuratie en problemen : 1 22 jun 2020
Advertentie